Tidsbestilling

Klik på -  Bestil tid her - for online booking

ellers kan du bestille tid pr. telefon på Tlf. 26 11 44 90

Telefontid mandag til torsdag kl. 7 - 7:45 

Du er også altid velkommen til at prøve at ringe på et andet tidspunkt eller sende mig en sms, så vil jeg svare dig når jeg kan. For jeg tager ikke telefonen når jeg behandler.

 

Gavekort

Forkæl dine kære med et GAVEKORT - en behandling på et valgfrit beløb
Smukt pakket ind til alle anledninger så som
forkælelese, mærkedage,værtindegave ol

Kan sendes med Post Danmark. Ring på tlf. 26114490 for bestilling.

 

Afbudspolitik

Ligesom din tid er dyrebar- er min også.    

Afbud skal ske senest dagen før den aftalte behandling.                                              

Ved afbud på dagen eller ved udeblivelse fremsendes en regning på 50 % af det fulde beløb.

 

Persondata politik

Ved dit første besøg i klinikken, vil du blive spurgt om accept af klinikkens anvendelse af dine oplysninger i forbindelse med din behandling. Du vil blive bedt om at samtykke/tilladelse til at klinikken registrere og opbevare dine oplysninger om hvilke behandlinger og services du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin, personlige data som cpr. nr. e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3. Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Klinik Himmelstrøg kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at sende en e-mail til himmelstroeg@energimail.dk eller ved at rette personlig henvendelse. I det omfang vores behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke sletter vi dine oplysninger når du trækker samtykket tilbage.

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver til har den viden som der er brug for at kunne yde den bedste service for dig som klient.

 

Adresse

Klinik Himmelstrøg
v/Britta Lund
Horsensvej 34,
8766 Nørre Snede

Åbningstider:

Åben efter aftale


Betaling
Kontant og MobilePay

Del siden